Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2012 20:01 - САЩ е оградила тотално Русия
Автор: bolimefara Категория: Новини   
Прочетен: 2934 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.08.2012 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image





САЩ вече тотално са оградили Русия, дали всичките тези противоракетни системи разположени както на сушата така и в северния ледовид океан не са матирали тотално руските възможности за ответен удар в евентуален военен конфликт.Истина е, че след разпадането на СССР, Русия съкрати с 39 на сто стратегическите си бомбардировачи, които сега са разположени само на две летища и са уязвими. Истина е, че Русия съкрати и 58 на сто от междуконтиненталните си балистични ракети, и с 80 на сто атомните подводници с балистични ракети, които излизат на световно дежурство само два пъти годишно (по времето на СССР правеха това 40 пъти годишно). Истина е, че руските радари не могат да засекат пуска на американските ракети от техните подводници в Тихия океан и Северния Атлантик и че спътниковата система за откриването на тези пускове е много остаряла. Но от всичко това едва ли американските експерти могат да правят извода, че системата за ядрено възпиране между САЩ и Русия, която от десетилетия поддържа глобалната сигурност, е останала в миналото и че е настъпила ерата на американското превъзходство.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - КАТО РАЗГЛЕДАХ ВНИМАТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАРТАТА СЪЗРЯХ СЛЕДНОТО:
24.08.2012 20:34
Обграждането на Россия от USA не е чак толкова едностранно и хомогенно.С малко по-обширни познания по География се вежда, че основното сащ-насочване е от Аляска...А останалото насочване е от територии на Европа и Азия, който не са имали свободата да откажат сътрудничество на американския флаг.Нъл тъй?
Някогашните владения на Шведската империя или на някогашната Турска империя, отдавна-отдавна са изконна част от територията и населението на Русия...Ако само наблюдаваме холивудски бляскави филми за звездите и чудесата на американския гений, означава,че едностранно приемаме света такъв какъвто ни го представят водещите бала...Навярно така са си мислели и онези крале, царе и султани във впемената от последните 7-8 века...Като погледнеш историята там където са сега земите на руснаците руска държава не е имало...Там са се ширели и са владеели Шведи, Поляци, Украинци,Турци, Татари, Монголи, Китайци, Японци...Знае се от историята как завършва военната експедиция на френската войска начело с великия Наполеон...и неговото эпо-нататъшно фиаско. Аз допускам, че почти никой от нас пишещите в блога няма да сме живи след един конфликт Россия-USA с ядрени оръжия...Но най-вероятно освен Европа и Азия още един континент ще премине под шапката на руската мечка, която знае от историята на римската империя, че най-добрия съсед не е мъртвият, а интегрираният.Тоест онзи довчерашен съсед, комуто е наложено със сила да стане част от бъдещето на Россия, ако пристъпи мирното съжителство. Няма европейска или азиатска страна,която да не знае какво значи да се заебаваш с россияни в российските земи.
Путьо Путин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bolimefara
Категория: Новини
Прочетен: 208918
Постинги: 82
Коментари: 78
Гласове: 75
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031